Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι

Ο διαδικτυακός τόπος www.karaiskostools.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ Α.Ε. με έδρα Λ. Αθηνών 200, 104 42, Αθήνα (Α.Φ.Μ: 091378285 Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ).

 

Περιεχόμενο

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ Α.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ Α.Ε. ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Η ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ Α.Ε. και ο διαδικτυακός τόπος www.karaiskostools.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης των όρων χρήσης ή συναλλαγών.

 

Τιμές Πώλησης Προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Περιπτώσεις έκδοσης τιμολογίου σε περιοχές της Ελλάδος που υπόκεινται σε διαφορετικό ποσοστό Φ.Π.Α. τιμολογούνται ανάλογα.

 

Διαθεσιμότητες Προϊόντων

Τα είδη μας αναφέρουν ενδεικτικά τους χρόνους παράδοσης τους για την ενημέρωση της διαθεσιμότητάς τους.

Είδη Διαθέσιμα (Είδη που υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημα ή στις αποθήκες μας και μπορούν να αποσταλούν την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα) Τα είδη αυτά φέρουν το σήμα «24 ώρες αποστολή».

Είδη Άμεσης Παράδοσης ( Είδη που ενώ δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα μας δεν έχουν προβλήματα στην άμεση διαθεσιμότητα τους. Η παράδοση τους μπορεί να γίνει την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα). Τα είδη αυτής της κατηγορίας φέρουν το σήμα «24 ώρες αποστολή».

Είδη Διαθέσιμα Κατόπιν Παραγγελίας (Είδη που δεν υπάρχουν στο κατάστημα μας και απαιτούν κάποιο χρονικό διάστημα για την παραλαβή τους. Αφορούν είδη μεγάλου Όγκου, Βάρους, Αξίας, Χρόνου Συναρμολόγησης και είδη πιθανώς μειωμένης κίνησης. Στα είδη αυτά συνήθως το χρονικό περιθώριο παράδοσης δεν υπερβαίνει τις 10 –12 εργάσιμες ημέρες καθώς φροντίζουμε οι παραλαβές μας να γίνονται σε καθημερινή βάση). Τα είδη αυτής της κατηγορίας φέρουν το σήμα «Προπαραγγελία».

Η παραπάνω κατηγοριοποίηση έχει δημιουργηθεί με σκοπό την κατηγοριοποίηση των ειδών που εμπορευόμαστε σε καθημερινή βάση. Παραγγελίες για τα είδη «Κατόπιν Παραγγελίας» μπορούν να γίνουν κανονικά και εμείς θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν για τον ακριβή χρόνο παράδοσης τους.

Οι παραπάνω διαθεσιμότητες ενδέχεται να αλλάξουν λόγω ανάλογης κίνησης των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση αλλαγής θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές τηλεφωνικός ή μέσω e-mail.

Στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση των μη διαθέσιμων ειδών και ο άμεσος έλεγχος αυτών για την άμεση και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

 

Λάθη στις Τιμές

Αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμφάνισης λάθους σε τιμές και χαρακτηριστικά αυτών.

Παρακαλούμε στην περίπτωση που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε την παραγγελία σας.

Η ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ Α.Ε. και ο διαδικτυακός τόπος www.karaiskostools.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους για περιπτώσεις:
Με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)

Σε περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. Δεν αφορούν προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.     

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών τότε η εταιρία μας μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δέκα  (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής τους.

Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε / στείλετε το προϊόν στο κατάστημα μας, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα μας στο 210 34 70 000.

 

Πολιτική ακύρωσης συναλλαγής με πιστωτική κάρτα:

Εφικτή κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων στο 210 3470000.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει στις εξής περιπτώσεις:

Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας αλλά δεν έχει αποσταλεί το προϊόν σας. Καλέστε μας στο 210 34 70 000 και ακυρώστε την παραγγελία σας.

Μετά την παραλαβή της παραγγελία σας, καλέστε μας στο 210 3470000 για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία επιστροφής.

(Δείτε επίσης και ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ)

Για να ενημερωθείτε για την κατάσταση της παραγγελίας σας καλέστε μας στο 210 3470000.