Κατάλογοι Εργαλείων & Μηχανημάτων

Εδώ θα βρείτε τους καταλόγους των συνεργαζόμενων κατασκευαστών (Ξεφυλλίστε τους ηλεκτρονικά):

Πατήστε επάνω στις εικόνες και θα δείτε τον σχετικό κατάλογο. (Για είδη που δεν υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 3470000 για διευκρινήσεις και τιμές)


Αν ενδιαφέρεστε για προσφορές εργαλείων μπορείτε να δείτε όλα τα φυλλάδια με προσφορές εργαλείων εδώ...

FASANO Tools

Εργαλεία Χειρός - Εργαλεία Αέρος - Εργαλεία Συνεργείου - Εργαλεία Χρονισμού

Εργαλεία FACOM

Ανακαλύψτε όλη την γκάμα των επαγγελματικών εργαλείων της Facom από το πληρέστερο online κατάστημα karaiskostools.gr. Online προσφορές - Άμεσες Αποστολές - Δυνατές τιμές!

 

Cat® lights - Φακοί Εργασίας - Φακοί ενεργειακής Απόδοσης Cat®

Φακοί Cat®

Οι φακοί εργασίας της Cat® είναι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα φωτισμού με τεχνολογία αιχμής και πληρούν τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Όλοι οι φακοί διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED και είναι κατασκευασμένοι από υλικά βιομηχανικού τύπου.

Με μεγάλη υπερηφάνεια η εταιρία μας παίρνει την ευθύνη για τη διατήρηση της αξίας, την ακεραιότητα και τη φήμη της μάρκας Cat® και παρουσιάζει τα προϊόντα φωτισμού της προσφέροντας επιλογές ανώτερης ποιότητας για επαγγελματική & οικιακή χρήση.

CATERPILLAR - Η Μάρκα

Ο ρόλος της μάρκας Cat® είναι να παρέχει τους βασικούς μηχανισμούς με τους οποίους μπορεί να υπάρξει πρόοδος. “Εξοπλισμός, υπηρεσίες, τεχνολογίες, σχέσεις” - Αυτά είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους πελάτες της να προχωρήσουν μπροστά. Η μάρκα Cat® είναι άμεσα αναγνωρίσιμη  γιατί αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι στιβαρά, ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας και μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Cat® Eyewear - Cat® Safety Eyewear

Cat®  Γυαλιά Εργασίας - Cat®  Γυαλιά Ασφαλείας

Πολλοί τραυματισμοί στα μάτια προκαλούνται όταν τα γυαλιά ανυψώνονται για να πάρετε μια πιο προσεκτική εικόνα, γι’ αυτό η καθαρότητα της όρασης μέσα από τα προστατευτικά γυαλιά σας είναι πολύ σημαντική. Κρατήστε τα καθ’ όλη τη δουλειά!

Τα γυαλιά ασφαλείας Cat® εξαλείφουν τους λόγους για τους οποίους θα αφαιρέσετε το πλαίσιο. Η επικάλυψη κατά της ομίχλης, τα συστήματα εξαερισμού, η επικάλυψη έναντι γρατσουνιάς και ο εύκολος καθαρισμός είναι όλα τα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την οπτική σας εμπειρία. Η ρύθμιση της γωνίας φακού με ένα χέρι σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το πλαίσιο για να αλλάξετε την κλίση.

Καθώς κανένα πρόσωπο δεν είναι όμοιο τα πλαίσια της Cat® είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στο σχήμα του προσώπου σας. Τα μήκη και οι γωνίες του γυαλιού μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα και να ασφαλίσουν στη θέση τους για ασφάλεια. Τα πλαίσια Cat®προσφέρουν βέλτιστη προστασία.

Οι πολυκαρβονικοί φακοί παρέχουν την τελική οφθαλμική ασπίδα, κλειδωμένη σε τρεις κατευθύνσεις για να αντισταθεί στην πρόσκρουση από μπροστά ή από το πλάι . Τα υλικά πλαισίου δοκιμάζονται για να αντιστέκονται στα χημικά και στην πρόσκρουση σωματιδίων.

Η Cat ® έχει καλύψει και την παράμετρο άνεσης και στυλ που απαιτείται. Όταν αισθάνεστε και φαίνεστε καλά αυξάνεται και η χρήση του γυαλιού σας. Τα εύκαμπτα υλικά προσφέρουν μια άνεση χωρίς πίεση για συνεχόμενη χρήση. Τα πλαίσια είναι ελαφριά και σχεδιασμένα για πλήρη άνεση, βέλτιστους χρόνους αντίδρασης και καλύτερη αξιολόγηση κινδύνου. Η καθαρή ορατότητα σας εξασφαλίζει μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού.

Τα γυαλιά ασφαλείας Cat ® πληρούν και υπερβαίνουν τα ακόλουθα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας: CE EN 166:2001 - ANSI Z87.1:2003 - CSA Z94.3:2007 - AS/NZS 1337.1:2010

Cat® Bags - Caterpillar Bags

Τσάντες - Βαλίτσες - Είδη Ταξιδίου

CATERPILLAR - CAT® ΡΟΛΟΓΙΑ, CAT® WATCHES

Η Caterpillar αναπτύσσει καινοτόμες και υψηλής τεχνολογίας για τα προϊόντα της. Η ίδια αρχή εφαρμόζεται στα ρολόγια της Cat®. Κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, τα ρολόγια της Cat® δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν αυστηρές απαιτήσεις, χωρίς συμβιβασμούς.

Η Caterpillar είναι συνώνυμη με την αξιοπιστία, την αντοχή και την τεχνολογία αιχμής από το 1904.

UNIMAC - Μηχανήματα, Ηλεκτρικά Εργαλεία και Εργαλεία για τον ιδιώτη (σπίτι, κήπος) και τον επαγγελματία

Η Lotto Works θέτει στην υπηρεσία σας μία σειρά από παπούτσια ασφαλείας σχεδιασμένα για τον κόσμο της εργασίας αλλά με την τεχνολογία που εμπνέει ο αθλητικός κόσμος. Τα υλικά, η μέθοδος κατασκευής και οι τεχνικές λεπτομέρειες υψηλών επιδόσεων, συνθέτουν μία συλλογή που γεννήθηκε για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που εμφανίζεται στα εργοτάξια και όχι μόνο. Όποιος και αν είναι ο ρόλος σας, η Lotto Works έχει την σωστή λύση για απόλυτη ασφάλεια σε μετακίνηση και εργασία. Η Lotto Works βελτιώνει τις επιδόσεις σας μέσα στον απόλυτο σεβασμό των κανονισμών με εξοπλισμό ατομικής προστασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές και με μεγάλη προσοχή στην άνεση και το στυλ.

 

AST

ANNOVI REVERBERI

RESTAGRAF

Με παρουσία 50 ετών στην παγκόσμια αγορά, η Restagraf προσφέρει την ευρεία γκάμα προϊόντων της με κλιπ πρώτης τοποθέτησης και ειδικά συστήματα συναρμολόγησης για επισκευές στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Επίσης, καινοτομώντας παρουσιάζει τα νέα της κιτ για την επισκευή αμαξωμάτων με όλα τα πρωτότυπα εξαρτήματα που απαιτούνται για τις εργασίες επισκευής ή αντικατάστασης σε πόρτες, καπό, προφυλακτήρες, φτερά κ.λπ., συγκεντρωμένα σε μία συσκευασία και ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται κατά την αρχική συναρμολόγηση στο εργοστάσιο κατασκευής των αυτοκινήτων.
 Στόχος της Restagraf είναι να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματιών για υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα παρέχοντάς τους συνεχώς νέες καινοτόμες λύσεις και προϊόντα.

BISON Κόλλες

Τα προϊόντα Bison παρέχουν τις καλύτερες λύσεις συγκόλλησης ή στεγανοποίησης χαρτιού, χαρτονιού, δέρματος, υφάσματος και ξύλου, καθώς και συγκόλλησης. Όποιος μιλάει για κόλλα, μιλάει για Bison. Όποιος σκέφτεται Bison, σκέφτεται κόλλα. Η Bison είναι πολύ γνωστή στην αγορά κολλητικών και σφραγιστικών ειδών εδώ και δεκαετίες, . Η Bison αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εργασίας χάρη στην απαράμιλλη γκάμα προϊόντων της. Για τους λάτρεις του κάν' το μόνος σου (DIY). Συγκόλληση, επιδιόρθωση, συναρμολόγηση και σφράγιση. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για τον κήπο, το τροχόσπιτο, το εξοχικό και το σκάφος. Ευρέως γνωστά είναι τα προϊόντα Poly Max®, Montagekit, Bison Kit® .

 

 

PANOPLY